Fiat126.hu - 2024. Március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna napja van.
 


Hírek


2008.10.27. 15:47:50

Kedves Klubtagok,

Ahogy az idei évre vonatkozóan történt, úgy a jövõ évre is a Közgyûlésen történõ szavazással fogjuk eldönteni a Tavaszi és Õszi (és esetleg a Téli) találkozók helyszínét.

Ahogyan arra eddig is volt példa, úgy most is nyitott mindenkinek a lehetõség, hogy részt vegyen ezen találkozók szervezésében. Többen jeleztétek már, hogy a környéketeket alkalmasnak találjátok erre. Amennyiben vettetek már részt néhány több napos találkozónkon, úgy kb. tudjátok, miket kell megszervezni, kitalálni ehhez. Aki úgy érzi, hogy van rá elég ideje, képessége leszervezni egy ilyet, és persze szeret ingyen dolgozni, az ne habozzon!

Mostantól két hétig várnánk az elõzetes terveket a e-mail címre. A terveknek tartalmazni kell egy elõzetes programtervezetet, szálláslehetõséget, étkezési lehetõségeket, azaz mindent, ami ehhez kell, a várható költségekkel (szállás, kaja, belépõk) együtt. Ha egyelõre csak kevéssé kidolgozott ötletetek van, akkor is küldjétek el, megpróbálunk segíteni, hogy milyen irányban lenne érdemes gondolkodni. Mindenkinek visszajelzünk, hogy az elképzelése alkalmas lehet-e, és a megfelelõen kidolgozott tervek közül fog választani a Közgyûlés.

Mégegyszer leírom, csak az jelentkezzen, aki a kitalálástól a szervezésen át a lebonyolításig el tudja vállalni a feladatokat, tényleg alkalmasnak érzi magát egy ilyen rendezvény megszervezésére és lebonyolítására, és kb. 30 autó és 50 ember koordinálásra (természetesen a helyszíni feladatokba besegítünk), az adott hétvégét hajlandó végigdolgozni, és mindezt anyagi javadalmazás igénye nélkül!

A "pályázatok" beérkezési határideje 2008. november 9. vasárnap 24:00.

Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek


  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo
  • Hirdetés
    Hirdetés