Fiat126.hu - 2024. Március 29. Péntek, Auguszta napja van.
 

Gazdik - kando777



1987.11. havi az autó, 2015.11.14-én került hozzám (nem kevés internetes kutakodást és a péntek 13-hoz méltó, senkitnemlehetelérni effekt után).

Amik ismert gondjai:
-váltó, 1-es fokozatot nem veszi (bár nekem a többi is keménynek tûnik, de lehet, csak elszoktam a ,,Ladás'' váltóktól és sokat ülök kényelmes, szervós autókban)
-fékbetétek cserére szorulnak (megáll, de érzõdik, hogy kopottak)
-futómû beállítást igényel (na meg, akkor nem árt megnézni, hogy mitõl ment el és az ehhez kapcsolódó dolgokat is cserélni, no meg kiderül akkor, mi is van alul :) )
-kicsit a fényezésen majd idõvel alakítani, kissé fakó lett, de remélem ez is orvosolható (bár nem ez a legfõbb, de az esztétika sem utolsó)

Kb. 2002. óta vártam erre a pillanatra, most végre összejött, de úgy érzem, kevés az egy :) :)

2015.12.20.
Közben egy barátom jóvoltából (akit ugyan az Alfák miatt ismerek, de már tudja a ,,pók õrületem'' is) sikerülni látszik beszerezni egy újabb kispolszkit. Ez állapotra még jobb is, mint az elsõ, noha õ 1990-es kiadású. De piros :) Persze nem ez volt a fõ indok :) :)

2015.12.28.
Elhoztam a pirosat, így már ott van a ház elõtt.

2016.05.
Sikeresen beszerzésre került a zöld, kismûszerfalas, 1986-os kiadású kisautó. Bár a mûszakija már nem volt érvényes, az elhozatal azért összejött, illetve azóta a mûszaki vizsga is megtörtént.
...


2016.10.
A legújabb, a negyedik a sárga / barna (kinek mi vagy éppen mikor mit írnak a forgalmiba vagy a törzskönyvbe :) ). Neki is már lejárt a mûszaki vizsgája, így majd rá is vár egy kis munka, hogy rendben levizsgázzon.

Szerintem idén már elég lesz :D évente 2 autó... Huh.. :) :)


Vásárlás utáni elsõ tankolás Ha kinézek az ablakomból :) Látszólag eltörpül a céges nagy fehér mellett :) Nappali fényben Zoli barátomé és az én kis autóm :) Újabb projekt :) piros Társak :) tesók :) a harmadik :) 1986-os Már itthon Apróbb hibák... ettõl függetlenül a többi eleme rendben van 86 vs 90 A következõ :D

Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek


  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo
  • Hirdetés
    Hirdetés