Fiat126.hu - 2024. Március 29. Péntek, Auguszta napja van.
 

Találkozók, rendezvények

<< Vissza


Lengyel kirándulás a 'Polski Fiat 125p Klub' szervezésében


Klubunk meghívást kapott egy lengyelországi kirándulásra a 'Polski Fiat 125p Klub' részérõl, melynek keretében néhány napot eltöltenénk Lengyelországban, és a számtalan program mellett részt vehetnénk a Lengyel Országos Polski Fiat Találkozón is.
Részletek lentebb, a hírlevelükben, és itt: Polski Fiat 125p Klub






"

Kedves Polskisok!

 

A tavaly megkezdett, és idén áprilisban valóssá vált lengyel kapcsolatok folytatásaként a Polski Fiat 125p Klub meghívást kapott Lengyelországba, az Országos Polski Fiat Találkozóra. A rendezvény alkalmából egy lengyelországi autós túrát szervezünk, melynek idõpontja:

 

2011. augusztus 11 – 2011. augusztus 15. (csütörtöktõl hétfõig.)

 

A tervezett útvonal: Budapest - Varsó – Torun – Krakkó – Budapest.

 

A programok között kiemelt helyen szerepel a Varsói FSO Gyár és a Varsói Közlekedési Múzeum megtekintése, a Találkozón való részvétel, és hazafelé Krakkó nevezetességei, és a kihagyhatatlan Krakkói Autós Múzeum.

 

A táv oda-vissza 2000 km. Egy autó üzemanyag költsége kb. 80.000,-Ft

(10 liter/100 km és 400 Ft üzemanyagárral számolva)

Az út várható költségeinek csökkentését úgy tervezzük, hogy 1-1 autóval 2-3 fõ utazna, így felezõdhet, harmadolódhat az üzemanyag költség, ami ebben a formában már sokkal barátságosabb összeget tesz ki.

A szállás 6-7 ezer Ft között van, 4 éjszakára számolva kb. 25 ezer Ft.

 

A túra fontos célja az alkatrészek beszerzése is. Az FSO Klub tagjai maximálisan segítenek ebben. Elõzetes lista/igény alapján leadják a rendelésünket az üzletnek, hogy teljes biztonsággal meg tudjuk vásárolni, amire szükségünk lenne. 

 

A részletes program és a konkrétumok összeállításához igény-visszajelzésre van szükségünk. Amennyiben úgy gondolod, hogy érdekel az út, kérünk, legalább annyit jelezz vissza, hogy

 „igen, autóval el tudnék menni

igen, utasként részt tudnék venni

egyáltalán nem tudok menni.”

 

Ez azért fontos, mert a szálláshelyeket a hozzávetõleges létszám alapján tudjuk   konkrét árajánlat-kéréssel megkeresni.

 

Visszajelzéseket mielõbb várjuk az alábbi címekre:

 

erna.polski@gmail.com   

"



KG

Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek


  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo
  • Hirdetés
    Hirdetés