Fiat126.hu - 2024. Március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna napja van.
 

Találkozók, rendezvények

<< Vissza


Rendhagyó, autós klubtól teljesen szokatlan lépésre szánta el magát a Club126:

10 klubtagból álló futócsapat került benevezésre a 2012. Június 30-án, szombaton14:00-ás starttal Tihanyból kezdõdõ Ultrabalaton nevû futóversenyre a Club126 által.

A verseny folyamán a 10 futó egymást váltva fogja teljesíteni a 212 km-es, egész Balatont megkerülõ távot, képviselve ezzel a Club126-ot.  Minden egyes futót a verseny folyamán kísérni fog 1-1 autó, ezzel is biztosítva az egyéni frissítését, szükség esetén egyéb segítséget is nyújt nekik. 

A rendhagyó rendezvényre szeretettel meghívunk, illetve várunk minden olyan érdeklõdõt, akit érdekel a verseny, szeretne segíteni, avagy szeretne egy rendhagyó kocsikázásban résztvenni. A verseny non-stop, azaz az indulástól számítva nincs megállás egészen a célig. Gyakorlatilag bármikor csatlakozhatnak márkatársak, klubtársak a kísérõk, remélhetõleg nem kis feltûnést keltõ csoportjához! A futóknak jól jön majd minden bíztató szó, nem kis élmény, kaland, és persze segítség is!

Ezen kiírás folyamatosan bõvül majd, érdemes gyakrabban visszalátogatni, mert egyre több információ kerül majd kiírásra!

Gyertek el minél többen, vegyetek részt egy rendhagyó autókázáson, a Balaton legszebb pontjait érintve!

További információ a versenyrõl itt olvasható.

A csapat nevezett a mozgasvilag.hu versenyén, ahol a sok like-olásnak köszönhetõen mi lettünk az elsõk, ezzel értékes nyereményekhez jutott a csapat. Köszönjük mindenkinek!

Mivel a rajt Tihanyban lesz, ahol nagyon nagy tömeg várható, mind futó, mind gyalogos-kerékpáros és autós vonalon is, így kérünk bennetek, hogy a rajt helyett Dörgicsénél várjátok meg a rajtnál elindult futót, és kis csapatot. A váltást 16:10-re tervezzük, ettõl természetesen eltérhetünk plusz-mínusz irányban.

A találkozási pont a dörgicsei Fõ úton legyen, 15:00-tól, egészen addig, amíg a futóink meg nem érkeznek. Amint megtörtént a váltás, pár perces eltolással útnak indul a mi konvojunk is, fokozott figyelemmel a futókra való tekintet miatt!

Az alábbi képen "A"-val jelölt nyíl a váltópont helyszíne, a zöld nyíl pedig a tervezett találkozási pont. Remélhetõleg lesz lehetõség itt félreállni. Amennyiben nem találod a csapatot, úgy a fõ úton végighaladva, a váltópont után is nézz körül!

Fõ utca nagyobb térképen való megjelenítése

A pontos koordinátái a tervezett találkozási pontnak: 46°55'3.13"É 17°43'18.06"K

A frissítõ, és váltópontok, ezek pontos koordinátáit ezen az oldalon találhatjátok. Terveink szerint 21 óra körül váltanánk a keszthelyi váltóponton, hajnali 2 órakor Balatonbogláron, hanali 6 óra körül érnénk Siófokra, 11 elõtt Alsóörsre. Célba érkezés 12:30-13 óra körül volna! A célvonalhoz mindenképp érdemes odamenni, de elképzelhetõ, hogy autóval kifejezetten nehezen megközelíthetõ lesz. Kérlek ezeket vegyétek figyelembe! 

Amennyiben nem találsz minket, keresd KeMát, az alábbi telefonszámon: 70/237-4771

Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek


  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo
  • Hirdetés
    Hirdetés