|
|||||||||
| |||||||||
|
Gazdik - zuluAQWa 2009 november 6-án került hozzám. Este hozták, egyik ismerösömnek, aki idös és egy müködö kisautot akart. Sérült volt, mert a gazdája nyitott ajtoval tolatott... 20 centire nyilt ki a vezetö oldali ajtó! Neki igy nem kellett, de én láttam a lehetöséget, és lecsaptam rá! Így lett azóta a kedvencem,és a hobbim!!! Ami eddig csinálva lett: -kapott egy magnót (nem márkás, nehogy elvigyék) -egy Impact HQ80.2-es 2x280Watt erösitö+Magnat hangszorok(2db+1db mélynyomo) -riasztót szereltem bele! (a bolti ára húzos, úgyhogy egy haverommal olcsobban kihoztuk!) -elektromos ablak-spriccet tettem bele (a gyári nem akart mûködni...) -felni festés, a hátsó keréken -benzin, és légszûrõ csere -kartelgázcsö csere (szerintem még a gyári volt benne) -új gyujtokábel -új megszakito+kondi -megvan a nagykormány+a kesztyütartó(hála Ateának !!!) Az 5 éves Terv!: -vmikor alufelni :) és ha rájövök , hogy hogyan, akkor kilakatolni a bal elsõ sárvédõt, festés javitás, és elemcsere nélkül!!! elérhetöségeim:zuniga789@citromail.hu , zuniga789@hotmail.com(MSN) szilagyi.gabor789(Skype) +36302197897 , vagy itt pû... http://zulu.garazs.net/blog/car/450 Kb ennyi! |
|
|||||||
Copyright © Fiat126.hu. Powered by ModulWeb. Designed by nyuszy. |