|
|||||||||
| |||||||||
|
Gazdik - 1261.autó(piros) Ezt a polskit eredetileg alkatrésznek vették meg de nem sok minden kellet belõle és le vitték volna a méhbe ha én nem veszem meg! Azóta szépítgetem csinosítom ahogy tudom. Ami eddig cserélve vagy véve lett bele: ajtókárpit,két tükör ablaktörlõ,pár mûanyag díszléc,dísztárcsa,ablakmosó tartály,bal hátsó üveg,szivató bowden,váltó rudazat, stb.!! A lista hosszu lenne es a pénz is sok ami ráment! Sajnos végül el kellet bontani mert a narancs meg vételéhez kellett a pénz és nagy örömöre a piros kiárulása behozta a narancs árát plusz átiratását es még hozott pénzt a konyhára nem is keveset de innentõl már nem számoltam még mennyit! 2.autó(narancs) Évjárat:1981 Km állás: 30000km! Állapot: elfogadható ideiglenes állapot , egy fényezés ráférne! Történet: Az autót elsõ tulajdonostól vettük , itt helyben a házunkba garázsal együtt. Egy pár forint azért már rá lett költve. -Felnik homokolva és gyári színre fújva. -Mûszerfalra 3 vakdugó. -Elején lévõ sérülés kijavítása és festés. -Csomagtérnyitó és még rengeteg apróság! Állandó törödésben van része nállunk a kis autónak és ahogy csak tudunk vigyázunk rá!:) 3.autó(megint egy piros) Jön a nyár , jön a nyári szünet és ez alatt az idõ alatt nem akarok unatkozni. Megoldás: egy játszos kispolszki. Forgalombol végleg ki van vonva , borzasztó állapotban van a kaszni és a belsõ is eléggé lelakott. Viszont a motor nagyon brutál , nem tudom mi lehet vele de nagyon erõs kis motor van benn! |
|
|||||||
Copyright © Fiat126.hu. Powered by ModulWeb. Designed by nyuszy. |